Maydayly 15 – Praeses

Het bestuursuitje van Vloed!

Op woensdag 10 april was het dan zover: het langverwachte bestuursuitje van bestuur Vloed! Voor bijna iedereeen was het een verrassing en er was ook al veel over gespeculeerd. Lotte en Cato organiseerden het uitje namelijk en aangezien Cato ons geitenwollensokken typje is en Lotte wat meer van luxe houdt, leek het ons een interessante verrasing.

Om kwart voor 10 moesten we verzamelen bij Rutger thuis. Iedereen die te laat kwam zou een any krijgen dus bijna iedereen stond op tijd klaar (Hima nog een any voor jou). Toen kregen we het bericht dat we gingen squashen en naar de Aclo moesten komen,

Lot en Fiscato hadden een squash toernooitje in elkaar geflanst en zo begonnen we aan de spannende wedstrijden. Wel wil ik er even bij zeggen dat Cato en Lot allebei een squash cursus hebben gedaan dus heel eerlijk was het niet. Ons squash avontuur in een notendop: Iedereen was super fanatiek, Lot heeft alles gewonnen, Danny flikkerde vaak op de grond, Hima en Cato moesten de bal de hele tijd van het dak halen en zijn keihard tegen elkaar aangebotst. Kortom, een mooi toernooi.

Omdat bestuur Vloed zo ontzettend goed bezig was geweest met het verbranden van de bestuurskilo’s moest er natuurlijk ook weer wat bij aangegeten worden. Dus gingen we ook nog high tea’en. Opvallend was dat Hilde-Marije dit nog nooit had gedaan… (Rut en Danny ook niet, maar dat was te verwachten).

Met gevulde buikjes kwam het bestuursuitje tot zijn einde en gingen we weer verder met onze bestuurstaken. Wel hebben we nog lang last gehad van de heftige spierpijn.

Cato en Lottie bedankt!

Liefs,

Romy

Geef een reactie