Maydayly 15 – Fiscus

Het eerste halfjaar zit erop!! Wat hebben we al ontzettend veel leuke dingen met elkaar meegemaakt. Je merkt toch dat je in een korte tijd zo snel naar elkaar toe groeit. Zo hebben we met z’n alle al behoorlijk wat uurtjes op het water gespendeerd maar zeker ook genoeg tijd achter de laptop. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat bestuurstaken regelen, zeilen, studeren en ga zo maar door. Ook de beleidsweekendjes vielen bij ons erg goed in de smaak. Kortom het afgelopen halfjaar was erg gezellig met Bruis.

Afgelopen week hebben we de halfjaarlijkse ALV gehad. Hier hebben wij gepresenteerd wat wij het afgelopen halfjaar bereikt hebben. Op 28 februari sloot het halve boekjaar dus vanaf maart heb ik het financieel halfjaarverslag geschreven. Dit was weer een nieuw puntje in mijn jaar dus ik vond dit erg leuk om te doen. Het moment dat alle cijfertjes overeenkomen en kloppen is toch wel leuk. Want dat was hem dan het eerste halfjaar stond vast, op naar het komende halfjaar. De ALV was online en dit was natuurlijk jammer, maar desondanks was het een zeer geslaagde avond! De sfeer was relaxed en bij ons was het erg gezellig! Na de ALV hebben wij de avond afgesloten met een gezellig borrel. 

Komend halfjaar heb ik er vertrouwen in dat de maatregelen zullen versoepelen. We mogen weer zeilen en langzaam komen er weer wat afrekeningen binnen van activiteiten. Binnenkort gaat de voorjaarcursus weer van start en we hebben een recordaantal plekken voor deze cursus!!! Dus nu borrelen nog even niet kan, pak je kans en geniet lekker op het water, komende week wordt het 20 graden!! 

De lente is begonnen en we kunnen weer het water op, Als de maatregelen versoepeld worden en meer mensen zijn ingeënt, wordt het allemaal wat makkelijker. Kortom, het vooruitzicht ziet er goed uit! Ik zie jullie op het water 🙂

 

Ciao