Maydayly 14 – Abactis

Het is nog maar twee weken voor de H-ALV en de eerste echte voorbereidingen zijn inmiddels begonnen. Helaas moet hij weer online, ik denk niet dat we dat vorig jaar hadden voorzien. Maar ondanks die tegenslag ben ik nog steeds gemotiveerd om met m’n beleid bezig te zijn! Vooral het uitzoeken van de mogelijkheden voor een nieuwe website en app zijn echt leuke dingen om te doen.

Het plan is inmiddels zo goed als af en als jij dit leest staat hij zelfs al tussen de documenten op de site. (Neem het vooral even door, zit erg veel moeite en tijd in :)). We zijn natuurlijk erg benieuwd wat de leden er van vinden en ik hoop echt dat we dit het komende halfjaar in gang kunnen zetten. Mocht het inderdaad door gaan, dan zijn we er ook nog wel even zoet mee. Eigenlijk is dit ook wel een heel goed moment voor de overgang op een nieuwe site en app, aangezien we toch tijdelijk geen borrels hebben.

Verder is natuurlijk de lenteperiode vol in gang! We hebben dit jaar ongeveer 9 lenteleden, dit is redelijk normaal vergeleken met vorig jaar. Toch was ik enthousiast verbaasd, gezien de huidige omstandigheden dat er toch wel veel animo is! De Introcie is al druk bezig met activiteiten organiseren en de eerste activiteit, een stadswandeling, is volgensmij erg geslaagd.

Ook liggen de valken alweer in het water, wat betekent dat het straks allemaal écht weer gaat beginnen. Hopelijk wordt het weer de komende tijd ook weer wat beter en dan kunnen we tijdens de voorjaarscursus weer heerlijk genieten op het water. Tot die tijd ga ik snel weer verder met de laatste dingen voor de ALV, tot woensdag 24 maart!!