Maydayly 13 – Praeses

Yes! Weer een momentje om even lekker ‘openbaar te reflecteren’ over de afgelopen weken en vooruit te kijken op de komende weken. Ik pak mijn agenda er wel even bij, want geen week is hetzelfde en ik houd allemaal niet meer bij wat ik allemaal gedaan heb zonder het op te schrijven.

Sinds de Maydayly van Luuk is de pas-en-bestel week geweest, is de Accie met alle lifters naar het mooie Antwerpen afgereisd, is de Nico een paar keer overgevaren tussen Eemskanaal en Sluiskade, is het coronavirus ook in Nederland, ben ik 22 geworden, zijn de Mayday wintersporters vertrokken naar St Sorlin d’Arves (veel plezier allemaal!!) en is iedereen van het bestuur aan het voorbereiden voor de H-ALV.
Zie je? Dit kun je toch niet allemaal in 1x onthouden? Oké, dat het coronavirus in Nederland is moet je wel hebben onthouden want alle nieuwssites staan er vol mee, dus daar ga ik het lekker even niet over hebben.

Waar ik me momenteel mee bezig houd is de H-ALV, waar we gaan presenteren wat we het afgelopen half jaar hebben gedaan en het komende half jaar nog gaan doen. Het komende half jaar? De komende 16 weken tot de zomervakantie bedoel ik!
Ik schrok wel even toen ik laatst telde hoeveel weken we nog hebben tot de zomervakantie en hoeveel weken we er al op hebben zitten als bestuur. Tijdens de zomervakantie gaat het bestuursleven natuurlijk ook gewoon door, maar zonder alle borrels, het verantwoordelijk zijn, de open uren en ellenlange vergaderingen blijft er weinig over.
Nouja, het is nou ook weer niet de bedoeling dat ik zo ver vooruit ga kijken, maar met de sollicitatiedeadline voor de volgende praeses voor de deur komt het weer op hetzelfde neer: de tijd gaat zo snel!

Waar ik me in ieder geval de komende 2 weken op mag verheugen is een bezoekje aan ons zusje Histos in Utrecht voor hun beerpong toernooi, een bezoekje naar de Hiswa op diezelfde dag en natuurlijk het Drift Carnaval op 17 maart!

Liefs,
Ellen