Maydayly 13 – Praeses

Het is deze week echt het meest heerlijke weer, dus ik moest eventjes wat motivatie verzamelen om toch mijn laptop erbij te pakken en een Maydayly te schrijven; maar het is gelukt! Heerlijk met de laptop in de tuin met een verfrissend drankje en een overheerlijke tapasplank! Soms is bestuur doen toch eigenlijk ook niet zo heel zwaar!

De laatste weken krijg ik vaak de vraag; wat doet het bestuur nu eigenlijk nog? Beetje vergaderen en daarna een biertje drinken? Over deze vragen wind ik mij dan weer veel teveel op, maar eigenlijk snap ik de vraag heel erg goed. Je ziet namelijk dit jaar vrij weinig van waar het bestuur nou eigenlijk mee bezig is. Hier dus even een kort verhaaltje over wat er deze maand achter de schermen allemaal gebeurt!

Eind maart is het tijd voor de halfjaarlijkse algemene ledenvergadering. Deze zorgt binnen het bestuur wel echt voor lichtelijke paniek. Het is namelijk het moment waarop wij moeten laten zien dat we het afgelopen halfjaar ook echt wel wat hebben uitgevoerd. Gelukkig zijn we allemaal redelijk ver met onze beleidspunten en hoeven we ons dus ook vrij weinig zorgen te maken. De laatste dingen worden op papier gezet en uitgevoerd.

Door de huidige maatregelen zal de halfjaarlijkse algemene ledenvergadering helaas online moeten plaatsvinden. Hier heb ik dan echt nog wel wat stress om, want ja technologie en Reino is soms echt nog wel een drama. Is het toch even fijn dat ik het fantastisch vind om research te doen naar alle nieuwe technieken; not! Gelukkig zijn er genoeg leden die hierbij willen helpen en het komt vast allemaal goed!

Ook zijn we alweer bezig met de zoektocht naar een nieuw bestuur. Heel leuk, maar ook wel enigszins pijnlijk. Want ja dat betekent dat dit jaar er alweer bijna opzit. Nog maar even extra genieten van de laatste maanden dus! Gelukkig gaan de valkjes weer bijna in het water en mogen we met de geldende maatregelen weer sporten, dus dat wordt de komende tijd heerlijk met elkaar genieten op het water! Heel veel liefs en tot snel!