Maydayly 12 – Commissaris Bar & Acquisitie

Mijn tweede Maydayly over twee weken met daarin twee feesten van twee van m’n favoriete commissies! De eerste was het DJcie open feest op valentijnsnacht. Geweldige sfeer, geweldige hitjes, wat wil je nog meer. Het beter volhouden dan ik deed, oké. Maar ik was heel blij met het feestje dat we neer hebben gezet, de drankjes die we verkocht hebben, en de indruk die we ongetwijfeld hebben achtergelaten bij de bezoekers van het open feestje!
Een week later was het aan de Barcie, met de eerste editie van de cocktailbar. Bamboe rietjes, mixdrankjes, granaatappelpitjes en een geweldige serveerster waren de ingrediënten voor een geslaagd en uniek Nicofeestje. Ook kon ‘Don’t you want me baby’ natuurlijk niet ontbreken, en vele andere hits en guilty pleasures.
Naast deze feestjes zijn we als bestuur achter de schermen al bezig met de voorbereidingen voor de halfjaarlijkse afrekening, eind februari eindigt namelijk de eerste helft van ons boekjaar. Alle statistieken, cijfers, resultaten en plannen worden aangescherpt zodat jullie ze op de ALV kritisch kunnen gaan bekijken. Om even een dagje afstand te nemen van dit werk vonden we als bestuur de tijd om een ander detail van de ALV voor te bereiden, wij moesten namelijk door de vorige ALV een dagje naar Den Haag met de trekker. Hier hebben wij optimaal gebruik van gemaakt door onderweg Assen, Amersfoort en Utrecht aan te doen om bij een aantal van onze ouders te ontbijten, lunchen, en avondeten. Een geslaagd dagje gekleurd door storm Dennis, in de wetenschap dat deze gevolgd zou worden door storm Ellen natuurlijk. Storm Ellen zorgde er vervolgens voor dat de valkjes pas later het water in kunnen, maar dat kunnen we haar natuurlijk niet kwalijk nemen.
Intussen begin ik een beetje af te dwalen dus zal ik er maar een eind aan breien. En dan dit keer niet door terug te blikken op twee geweldige feestjes, maar door vooruit te kijken door twee van mijn favoriete Mayday evenementen. Dit weekend is het natuurlijk weer tijd om de strijd aan te gaan op de snelweg, liftend naar een nu nog onbekende bestemming in een nabij buitenland. En slechts vijf dagen later gaan we weer de weg op, naar de Franse alpen voor de nu al onvergetelijke wintersportreis. En daarna mag het zeilseizoen dan eindelijk écht losbreken. Alleen maar dingen om zin in te hebben!