Vrijmibo 18 sept – 2e shift binnen

Start: Vrijdag 18 september 2020 om 19:15 uur - 24:00 uur

De tweede vrijmibo van het jaar komt er weer aan. Kom genieten van een (speciaal)biertje om te vieren dat de eerste week weer voorbij is. 

Ben jij het ook zat dat je niet mag dansen en op je kruisje moet blijven zitten? Wij ook, maar dat blijft. Wel gaan we het deze vrijmibo wat leuker maken. Er wordt namelijk een quiz georganiseerd waarbij ook nog een kleine prijs kan worden gewonnen! Dus kom allen naar deze vrijmibo, dan maken we er een leuke avond van!

Bestuursverantwoordelijke: Emile

Overzicht belangrijke regels voor bezoekers:

1 Leden zijn alleen bij goedgekeurde inschrijving welkom op de boot.
2 Leden worden gevraagd te arriveren tussen de starttijd van de borrel en 30 minuten na starttijd.
3 Bij aankomst worden leden door het verantwoordelijke bestuurslid gevraagd naar gezondheidsklachten. Bij klachten die kunnen duiden op het coronavirus is het lid niet welkom.
4 Leden nemen plaats op de daartoe aangewezen zitplaatsen. De zitplaatsen en looproutes worden met schilderstape aangegeven.
5 Uitsluitend de tapper en het verantwoordelijke bestuurslid mogen zich achter de bar begeven.
6 De looproute van en naar de toiletten moet vrij blijven. Ook mag er zich geen rij vormen bij de toiletten. Leden die zich verder van de toiletten vandaan bevinden kunnen aan het verantwoordelijke bestuurslid vragen of de toiletten vrij zijn.
7 De bestuursverantwoordelijke ziet toe op het naleven van de anderhalve meter, bij onvoldoende afstand houden wordt je verzocht de boot te verlaten.
8 Roken kan in het hiertoe aangewezen vakken op het achterdek. Hierbij geldt een maximum van 2 personen.
9 Iedereen dient anderhalve meter afstand van elkaar te houden. Enige uitzondering zijn tweetallen die een relatie hebben. Let op: We vragen dus ook van huisgenoten om afstand van elkaar te houden.

De overige regels zijn te vinden in het borrelprotocol, voor vragen: bestuur@gszmayday.nl

 

Je moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie komt.

Plekken vrij? Mis het niet!

Je kunt niet meer aanmelden voor deze activiteit.