Skivakantie

Start: Zaterdag 24 februari 2018
Einde: Zondag 4 maart 2018

Inschrijving sluit 28 november!
Het wordt alweer kouder en daarbij is 2018 bijna weer inzicht. Dit betekent niet alleen weer een nieuwe zeiljaar, maar voor de wintersport liefhebbers onder ons ook weer een geweldige Mayday Wintersport!

De Wispo 2018 gaat naar Risoul in Frankrijk!! Dit wordt een week vertoeven op een van de mooiste skiplekken van Europa, met maar liefst 180 km piste (ervaring zeker niet vereist). Naast de geweldige skimogelijkheden zullen er ook voldoende après-skimogelijkheden zijn! Wil je vast in de stemming komen? Kijk dan de aftermovie van vorige jaren: https://www.youtube.com/watch?v=ZcR4WXdxdiI

De kosten voor de reis zijn 410 euro. Voor dit bedrag krijg je de reis, onderdak, en een skipas voor 7 dagen, korting op de après-ski en goed gezelschap!! Het is mogelijk om dit bedrag in delen te betalen.

Dus wil jij een onvergetelijke wintersport, inclusief slechte, maar o zo leuke après-ski avonden? Geef je dan nu op voor de Mayday Wintersport 2018! Na je aanmelding ontvang je een mail met daarin verschillende opties voor het huren van ski’s en het spaarplan. 

Tot op de piste!

Let op: voor dit evenement is de 10 dagen regeling niet van toepassing: je inschrijving is na 15 december definitief. Afmelden na deze deadline zal kosten met zich meebrengen. 

Je moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie komt.

Waar is het?

La Combe, 05600 Risoul, Frankrijk

Plekken vrij? Mis het niet!

Je kunt niet meer aanmelden voor deze activiteit.

Geef een reactie