PW 3

Start: Woensdag 17 juni 2020 om 16:00 uur - 19:00 uur

Jaaaaa!!! We moeten weer racen en strijden om de titel PW-meister!! Wel een beetje anders dan normaal. Dit jaar doen we dat in teams van 2 in plaats van 3, vanwege de corona-maatregels. Om de wedstrijden zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen doen we dat met z’n allen als volgt:

– Fiets met je teamgenoot naar het Paterswoldsemeer.
– Stap daar in je boot en vaar het meer op. We beginnen om 16:30. Je zult de vlaggen zien. Zorg dus dat je tussen 16:00 en 16:30 aankomt en op het water bent. Groepsvorming op de kade hoort hier dus niet bij ;).
– Er is GEEN bootwissel. Online zal worden geloot voor de boten. Ook krijgen dezelfde teams niet meerdere keren dezelfde boot.
– Er is GEEN palaver. Uitleg over de wedstrijd kun je hier vinden: Uitleg PW . Hier staan de wedstrijdregels. Ook hoor je via een veilige manier waar de wedstrijdbaan precies ligt, mocht dit niet vanzelfsprekend zijn.
– De uitslag zal na de wedstrijd online worden gepubliceerd.

Met deze regels omvatten we de loop van de wedstrijd. Houd je hier ook aan. Dat zorgt ervoor dat we kunnen blijven varen.
Eventuele andere mededelingen zullen vooraf duidelijk worden gemaakt. Het is zoeken naar een weg om dit goed aan te pakken, dus er kunnen nog dingen veranderen.

Ohja, en misschien wat overbodig, maar vermeld je teamnaam + team even in de reacties!

NB: Meedoen is op eigen risico.

Kosten pp: €7,50

Je moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie komt.

Plekken vrij? Mis het niet!

Je kunt niet meer aanmelden voor deze activiteit.