PW – 16 sept

Start: Woensdag 16 september 2020 om 16:00 uur - 19:00 uur

Beste Mayday Maatje… Strijd jij ook liever voor de titel van Grootste PW Speler in plaats van EC’s? Of heb je een revanche nodig na de vorige keer? Dan hebben we me toch een partij goed nieuws voor jou in petto, want de PW’s gaan weer van start! Jottem!

 

Omdat wij natuurlijk willen blijven kunnen zeilen en niemand het c-woord-19 wilt ontvangen noch overdragen, ziet een PW middag (16.00-19.00) er momenteel als volgt uit:

–        Een team bestaat weer, zoals je gewend bent uit 3 leden. Deze 2 leden worden je grootste maatjes deze dag, want we willen het ontstaan van groepsvorming vermijden.

–        Bij aanmelding, zet even een leuk teamnaampie + de teamleden in de comments van deze activiteit.

–        Je fietst samen met je teamgenoten naar het mooie VWDTP aan het Paterswoldsemeer

–        Stap bij VWDTP in je boot. Wees om 16.00 op het water zodat we om 16.30 bij het vlaggen signaal kunnen beginnen. Vanaf dan zet je alles op alles om te winnen.

–        Let op: er is geen bootswissel. Er zal elke keer online worden de boten verloot, dus teams zullen ook elke PW in een andere boot zitten (#equality)

–        Ohja, er is geen palaver. De wedstrijdregels staan onder het kopje ‘Uitleg PW’ op de site. Ook de ligging van de wedstrijdbaan zal (op een veilige manier) gecommuniceerd worden.

–        Na het zeilen is het belangrijk dat alle boten die gebruikt zijn schoon worden gemaakt!! Nu extra belangrijk i.v.m. het c-woord-19. Snordrukkers zullen moeten kikkeren en daarna alsnog schoonmaken.

–        Verdere eventuele Maydaydelingen worden voorafgaand aan de PW verkondigd, mochten veranderingen in de planning toch optreden.

–        Het belangrijkste van alles, de uitslag, zal later online gepubliceerd worden.

 

Volg de regels goed op, hou het veilig en doe je best!

 

Kosten: €5,- p.p.

NB: Meedoen is op eigen risico.

Je moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie komt.

Plekken vrij? Mis het niet!

Je kunt niet meer aanmelden voor deze activiteit.