NSK Teamzeilen

Start: Zaterdag 11 mei 2019
Einde: Zondag 12 mei 2019

Lieve zeilers,
Het is weer zo ver, de leukste wedstrijd van het jaar komt er weer aan! Op 11-12 mei 2019 zal de 5e editie van het NSK Teamzeilen Rotterdam plaatsvinden op de Kralingse Plas. Dit wordt ons eerste lustrum dus wij zullen groots uitpakken. Met 8 teams in de goldfleet van zeilverenigingen uit het hele land zullen we twee dagen lang in Maxfuns strijden om de titel Nederlands Studenten Kampioen Teamzeilen. Daarnaast telt de uitslag van het NSK ook mee voor de Nestor Trophy competitie.
 
Ook dit jaar zal opnieuw een silverfleet gefaciliteerd worden. Dit is een fleet waar 8 teams in valken met elkaar de strijd aangaan om zoveel mogelijk van het teamzeilen te leren. Overdag zal er veel gevaren worden en zeilclinics gegeven worden om alle in’s en out’s van teamzeilen te leren.
 
Een goldfleetteam bestaat uit acht personen en een silverfleetteam uit zes personen. Het inschrijfgeld per deelnemer is 75 euro en hiervoor ben je een heel weekend onder de pannen! Je leest het al, teamzeilen is een strijd, vandaar ons lustrumthema; “Strijdlust”!
 
Wederom wordt er weer een themafeest georganiseerd op de zaterdagavond. Het thema en verdere invulling van het feest zal nog bekend gemaakt worden op onze Facebook pagina dus like de pagina om up to date te blijven!

 

Twijfel dus niet langer en schrijf je in! De inschrijvingen gaan 25 februari om 17:00 open en sluiten op 12 april 00:00.

 

Veel liefs, De Teamzeilen Rotterdam Commissie 2019

Geef een reactie