NSK Teamzeilen (AFGELAST)

Start: Vrijdag 15 mei 2020
Einde: Zaterdag 16 mei 2020

Bij dezen kan ik u met veel vreugde mededelen dat de inschrijvingen voor het NSK Teamzeilen geopend zijn! Dit prachtige evenement vindt 16 en 17 mei 2020 plaats op de Kralingse Plas. Trommel snel een team op dat uw prachtige vereniging in de Silver- of Goldfleet kan vertegenwoordigen en hang die aftelkalender maar vast klaar. Wij kijken er erg naar uit om uw team(s) aan de Plas te mogen verwelkomen!

 

In de Goldfleet zullen de afgevaardigde teams de gehele zaterdag tegen elkaar strijden, en zal de zondag een finale plaatsvinden. Er zal hier worden gevaren in teams van acht, verdeeld over twee maxfuns. Voor deze fleet is het belangrijk al wat van het teamzeilen af te weten, daarom raden wij aan de beste zeilers hiervoor uit te zoeken! In de Silverfleet zullen de afgevaardigde teams een zekere introductie krijgen in het teamzeilen. Op de zaterdagochtend zal een clinic georganiseerd worden voor de deelnemers, die overgaat in de wedstrijden. Op de zondag zal ook in deze fleet de finale plaatsvinden. Het is voor deze fleet belangrijk om al een beetje te kunnen zeilen, maar door de clinic is deze fleet ideaal als introductie in het wedstrijdzeilen. Er zal worden gevaren in teams van zes, verdeeld over 2 polyvalken.

 

De teams kunnen zich aanmelden via de volgende Google Form:

https://forms.gle/xFPNSeVYgVWQoE669

 

Nieuw dit jaar is, dat de teams nog niet volledig hoeven worden ingevuld. Er hoeft in principe alleen nog maar een verantwoordelijke in worden geschreven, mocht het team nog niet compleet zijn. Belangrijk is wel, dat voor 17 april het volledige team via de mail aan de organisatie wordt gecommuniceerd.

Met Mayday hebben we een Nestor Team, zij zijn met z’n vieren en zoeken nog vier extra teamleden! Maar hoe meer zielen, hoe meer vreugde, dus met of nog 8 of nog 6 mensen hebben we nog een team erbij. Heb je nog vragen, mail dan naar zeilcommissaris@gszmayday.nl

Je moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie komt.

Plekken vrij? Mis het niet!

Je moet ingelogd zijn om te kunnen aanmelden.