Maydaymatch – 28 t/m 30 mei

Start: Vrijdag 28 mei 2021 om 18:00 uur
Einde: Zondag 30 mei 2021 om 18:00 uur

Hoi zeilvrienden!

Binnenkort gaan de inschrijven open voor het Matchrace event van het jaar! Matchracen is een discipline binnen de zeilsport waarbij twee boten onderling een wedstrijd varen. Ten opzichte van racen met meer boten zijn de tactieken hierdoor heel anders, omdat je maar op één tegenstander hoeft te focussen. Dus verzamel je team (van 3 personen) zo snel mogelijk om gelijk je plekje te bemachtigen op 24 april want dan gaan de inschrijvingen open. Voor (ongeveer) 30 eu pp ben je er het hele weekend bij! In verband met corona hebben we moeten besluiten dat iedereen gewoon thuis in Groningen slaapt maar wat ligt nou lekkerder dan je eigen bed na een hele dag matchracen op het Paterswoldsemeer! Als je je ingeschreven hebt, kun je alvast uitkijken naar een lekker zonnig weekend zeilen in valken met veel gezelligheid van vrijdag tm zondag (28 tm 30 mei) Dus hops kom van die bank af en bereid je alvast voor op het leukste weekend van het jaar

Voor updates en meer sappige info check onze facebook: NSK Matchracen en insta: @nskmatchracen

Uitleg inschrijfprocedure: op zaterdag 24 april 9:00 gaan de inschrijvingen open, er zullen dit jaar 14 teams mee kunnen doen. De inschrijving loopt anders dan normaalgesproken: inschrijven moet via de Mayday website! Ieder team bestaat uit 3 leden. Zowel de schipper als de 2 teamleden dienen zichzelf in te schrijven via de Mayday website. Geef in de comments de teamnaam, schipper en bemanning aan. Zonder dit is je inschrijving namelijk niet volledig. Je hoeft dus ook niet aan te geven of je in de Gold- of Silver Fleet wil varen!

In verband met de huidige C-maatregelen, staat de inschrijving alleen open voor leden <27 jaar. Je bent als OLBE-lid van harte welkom, maar je sluit wel achteraan aan in de inschrijvingen. Mocht je één of meerdere OLBE-leden in je team hebben, dan word je (al) beschouwd als een OLBE-team; je hebt dus geen voorrang op “niet-OLBE” teams. De inschrijvingen sluiten op vrijdag 21 mei en de 10-dagen regeling is van toepassing. Bij afmelding door Corona-gerelateerde klachten, contact opnemen met de commissie via nskmatchracen@gszmayday.nl.

Je moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie komt.

Plekken vrij? Mis het niet!

Je moet ingelogd zijn om te kunnen aanmelden.