MAYDAY Wintersport – 5 tm 14 maart

Start: Vrijdag 5 maart 2021
Einde: Zondag 14 maart 2021

De geweldige Mayday wintersport komt er weer aan en dat betekent jägermeister, skiën/snowboarden, après ski, en nog veel meer. Je bent er al bij voor 419 euro, inclusief skipas, busreis, en verblijfplaats. De bekendmaking van de locatie is ook op 17 november om 20:30 via google meets. Er zijn 28 plekken, dus de eerste 28 mensen hebben sowieso een plekje. Wees niet getreurd als je op de wachtlijst staat, dan gaan wij proberen om extra kamers te vinden.
 
Na de inschrijving hoef je niet meteen het hele bedrag te betalen, de eerste 30% moet binnen 10 dagen na inschrijven bij de reisorganisatie betaald worden en de rest 6 weken voor vertrek. Er is dus genoeg tijd om wat extra van duo te lenen. Als de wintersport toch niet kan doorgaan door corona is totally (de reisorganisatie) hier goed voor verzekerd. Je krijgt eerst een voucher van de sunweb group en wanneer je deze niet gebruikt binnen 6 maanden krijg je het geld terug. Wij hebben er zin in 🙂.

Voor alle informatie en al je vragen kun je terecht op wintersportmayday.wordpress.com

Ook belangrijk: na 2 december is de inschrijving definitief. Ga je toch niet mee? Dan ben je verplicht om 125 euro te betalen, tenzij je een vervanging hebt.

Locatie: Risoul!!!!

Je moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie komt.

Plekken vrij? Mis het niet!

Je kunt niet meer aanmelden voor deze activiteit.