Lustrumactiviteit: Crazy 88 Lustrumrallye (niet PP- houders)

Start: Woensdag 24 april 2019 om 12:30 uur

“Waarde leden,

Aankomende 24 april is het zo ver. Het is dan tijd voor de 2e Mayday Lustrum Rallye! Rij met je maten door het prachige ommeland, aanschouw de waddenzee of wellicht de Drentsche hunnenbedden. Of zal de tour je leiden tot over de grens, voor een heerlijk bockworstje? Alles is mogelijk met de Mayday Lustrumrallye! Spring met je maten in een metalen ros, tik de juiste pittoreske dorpen aan, doe de  mooiste opdrachten en ga voor de winst!

Wat moet je hier bij voorstellen? Iedereen wordt om 12:30 verwacht aan de A-weg. Hier worden de route, opdrachten en voorwaarden uitgedeeld. Bij het startschot zal iedereen vertrekken.

Het doel is om zo veel mogelijk opdrachten te doen en dorpen aan te tikken, én je tijdig te melden bij de verzamelplekken. Wij zullen 2 maal samenkomen, voor een kopje koffie, en voor een lunchje (op eigen gelegenheid). Aan het einde van de dag verzamelen wij tijdig weer op de sluiskade waar iedereen welkom is voor een welverdiende borrel en de prijsuitreiking.

Jullie spelen met teams van 3 tot 5 personen. Minimaal 1 persoon hiervan dient uiteraard in bezig te zijn van een geldig B rijbewijs. Teams mogen worden doorgegeven via de mail ( lustrumcie@gszmayday.nl ) zodra de inschrijving open is. Belangrijk, elk teamlid dient ingeschreven te staan, er kunnen geen plekken gereserveerd worden. Los inschrijven is ook mogelijk, dan zal je in een team geplaatst worden. Geef hierbij door of je in het bezit bent van een rijbewijs.

Het is mogelijk om met eigen vervoer mee te doen, dit is echter wel op eigen kosten. Indien je geen eigen vervoer hebt wordt er vervoer voor je geregeld, dit zit inbegrepen in de standaardprijs.

Afhankelijk van het aantal teamgenoten zal de afrekening hoger of lager kunnen uitvallen vanwege het afwijken van de originele begroting. De standaardbegroting is gemaakt op een team van 4 in een auto waar 4 plekken zijn. Met 5 mensen zal het dus duurder worden aangezien er een andere auto nodig is, met 3 mensen zal het duurder uitvallen omdat de huur door minder mensen wordt gedeeld. Het is dus mogelijk dat er een toeslag wordt afgeschreven, ook voor PP-houders.

Kortom, schrijf je in, trek je loden schoenen aan en ga voor de winst!”

Je moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie komt.

Plekken vrij? Mis het niet!

Je kunt niet meer aanmelden voor deze activiteit.

Een reactie op “Lustrumactiviteit: Crazy 88 Lustrumrallye (niet PP- houders)”

  1. Alex Haas Alex Haas schreef:

    Vergeten niet jullie teamindeling te mailen naar Lustrumcie@gszmayday.nl, met vermelding van de teamcaptain en wie er een rijbewijs heeft!

Geef een reactie