Beaufort Brouwt! Spebi avond met een neon tintje – 24 nov

Start: Dinsdag 24 november 2020 om 20:30 uur - 22:00 uur

Als alternatief voor het neonfeest dat Beaufort elk jaar organiseert, organiseren we dit jaar op 24 november om 20:30 in samenwerking met Brouwerij De Prael een bierproeverij die je thuis kan meedoen en natuurlijk in het welbekende neon-thema. Deze bierproeverij werkt als volgt:
Meld je individueel aan voor het evenement op de mayday website (hier dus). Spreek met een groepje af op 24 november om samen de bierproeverij te volgen en houd hierbij rekening met de RIVM richtlijnen. Dit komt neer op 1 host plus 3 bezoekers. De pakketten zijn per 2 personen dus houd hier even rekening mee met het doorgeven van je groepje.
Dinsdag kun je per groepje tussen 14:00 en 20:00 een bierproeverij pakket ophalen bij De Prael (Boterdiep 75). Deze kun je afhalen op naam.
Daarna krijg je een link waarmee je toegang hebt tot de speciaalbier-proeverij waarbij we een rondleiding krijgen door de brouwerij, terwijl je je biertjes drinkt en leuke dingen te weten komt over het bier dat je aan het drinken bent.
Kortom, een gezellige avond thuis, met goede biertjes en een hoop gezelligheid.
WINNEN!! Leuke outfits worden enorm gewaardeerd en een home-neonparty setting is natuurlijk ook fantastisch, dusssssss… fotowedstrijd! Stuur op dinsdagavond vóór 00:00 je beste foto in naar één van ons. Woensdag maken we via onze instagram (@damesdispuut_beaufort) de winnaar bekend!
De kosten per persoon zullen ongeveer €7,- zijn. De inschrijvingen sluiten zondag om 23:59!
Vast een indruk krijgen van De Prael? Check hun website. https://www.deprael.nl/de-prael-groningen/

Je moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie komt.

Plekken vrij? Mis het niet!

Je kunt niet meer aanmelden voor deze activiteit.