Batavierenrace

Start: Vrijdag 20 april 2018 om 17:00 uur
Einde: Zondag 22 april 2018 om 12:00 uur

Mayday zal dit jaar weer volop genieten van de Batavierenrace! De Batavierenrace is ’s werelds grootste estafetteloop vanaf Nijmegen naar Enschede. Dit gebeurt in 25 etappes, wisselend van 3,8 tot 10,7 km (Zie dit overzicht: https://www.batavierenrace.nl/content/bestanden/voorlopige-etappe-indeling-46e-batavierenrace.pdf ). Natuurlijk moeten we ook het legendarische feest niet vergeten, wat op zich al reden is om mee te doen. We doen mee onder het principe, leuk dat je Mayday! Het maakt niet uit of je een rentalent bent, of iemand die een keer iets sportiefs wil doen, voor ieder wils wat.

Wil je meedoen, stuur dan een top 3 afstanden door van welke je wilt lopen naar Accie@gszmayday.nl   Probeer een zo lang mogelijke afstand op te geven, want niet iedereen kan de kortste lopen tenslotte! Voor andere vragen, mail gerust naar Accie@gszmayday.nl

Let op, er geld hier een afwijkende 10 dagen regeling. Vanaf 20 dagen voor het evenement (vanaf 1 april) ben je zelf verantwoordelijk voor een vervanger, mocht je onverhoopt niet kunnen. Heb je een vervanger, dan is er niets aan de hand. Vanaf 10 dagen voor het evenement geld de normale 10 dagen regeling, en wordt je ook geacht vervanging te regelen.

Kosten: ongeveer 30e

Je moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie komt.

Plekken vrij? Mis het niet!

Je kunt niet meer aanmelden voor deze activiteit.

Een reactie op “Batavierenrace”

  1. Rutger de Koster Rutger de Koster schreef:

    is er ook mogelijkheid om mee te gaan als support crew?

Geef een reactie